Вебінар «Доступ журналістів_ок до судової інформації»

Запрошуємо на вебінар “Доступ журналістів_ок до судової інформації”, який відбудеться 23 жовтня о 16.00 годині. Орієнтовна тривалість — 1 година.


Окрім теорії про доступ до публічної інформації в Україні, ми розповімо:
— як скласти запит без помилок і збільшити шанси отримати на нього відповідь;
— що робити, якщо на запит не відповіли;
— як отримати доступ до матеріалів окремих судових справ.

Спікери_ки вебінару:
Роман Головенко — власне, співавтор текстів законів “Про доступ до публічної інформації” та “Про інформацію”, керівник правових проектів Інституту масової інформації
Валерія Рибак, директорка ГО Вектор прав людини.

Модеруватиме вебінар Назарій Боярський, член правління ГО “Вектор прав людини”, автор звітів “Суди та ЗМІ: досвід співпраці”, “Прес-служби судів: погляд зсередини”.
Для участі у вебінарі потрібно зареєструватись до 22 жовтня 2019 за посиланням: https://forms.gle/LGzixxsx147hzaub7

Під час реєстрації ви також можете поставити питання, які вас цікавлять. Посилання для входу у вебінарну кімнату буде надіслано після реєстрації.

Учасники_ці вебінару зможуть отримати електронний сертифікат про участь. Ви зможете використовувати його у своїх резюме. Також відвідування вебінару буде корисним для участі у Конкурс журналістських робіт «Суд людською мовою». Нагадуємо, що дедлайн подачі матеріалів — 31 жовтня. Більше інформації за посиланням: http://hrvector.org/podiyi/19-09-02-competition або ж у самій події.

Є питання? Пишіть нам:
trialinsimplewords@gmail.com
Суд людською мовою

Ну і не забувайте про нас в інших соцмережах!
Телеграм — https://t.me/HumanRightsVector
Інстаграм — https://www.instagram.com/humanrightsvector/
Ютуб — https://www.youtube.com/channel/UCqjeimokzHuf4-v6TmfXZ5w

Вебінар проводиться в межах проекту «Відкритість судів для ЗМІ та громадськості як запорука верховенства права» ГО «Вектор прав людини» за підтримки програми МАТРА (Embassy of the Netherlands in Ukraine).

Коментарі ()